Populære lige nu • Loungemøbler

Loungemøbler

Vi på Nordica Design tilbyder et elegant og varieret udvalg af loungemøbler. Her finder du lænestole, sofaer og siddetaburetter, som alle kan kombineres på forskellig vis. Vi har fleksible loungemøbler med raffinerede løsninger, som gør, at det er let at ommøblere og ændre loungerummets karakter, hvis du ønsker det. Vi ved, hvor vigtigt det er med kvalitet, og derfor har vi satset på at fylde vort sortiment med møbler fra producenter, for hvem kvalitet også er vigtigt, men som alligevel kan tilbyde lave priser.loungemøbler
Ordet lounge henviser til et specielt område, hvor dine besøgende og gæster kan koble af. Der findes lounges i barer og endda i hotelfoyerer med skønne og indbydende møbler, sædvanligvis bestående af sofaer og lænestole.

Vort udvalg af lænestole, sofaer og siddetaburetter tilbyder flotte moderne løsninger for lounges i barer, såvel som i hotelfoyerer. Loungemøbler anvendes flittigt og slides derfor også hurtigt. Derfor er det vigtigt at investere i møbler af høj kvalitet, som også er stilrene, men samtidig bekvemme. Ved at du investerer i kvalitet og tænker langsigtet, er det let at forandre og forvandle en lounge ved hjælp af ny belysning, tekstiler og borde. Alt efter hvor og i hvilken sammenhæng dine loungemøbler skal anvendes, så kan du variere med forskellige borde og siddetaburetter. Tænk over, hvad du har brug for – skal du kunne servere mad ved bordene, eller skal gæsterne udelukkende serveres snacks samt noget køligt at drikke? Det er vigtigt, at gæsterne føler sig velkomne til at sidde ned.

Hos os findes der et godt udvalg af siddetaburetter i unikke designs. Ved hjælp af disse kan du sætte et eksklusivt præg på baren eller foyeren, samtidig med at du forøger antallet af siddepladser. Siddetaburetter er også egnede til mindre rum, hvor der ikke er plads til lænestole, men hvor siddepladser er et must.

Vi har stor erfaring i at levere loungemøbler til både offentlige virksomheder og mindre, private lokaler. Eftersom vi mener, at kunden bør få kvalitet til fordelagtige priser, har vi mange tilfredse kunder – du kan læse mere om hvilke, under Referencer. Tag et kig på vort sortiment for at finde de rette loungemøbler til dine behov – vi ser frem til at føje dig til endnu en af vore tilfredse kunder.