Populære lige nu • Festmøbler

Festmøbler

At skabe en herlig og hyggelig feststemning kræver de rette møbler. Her er vi i Nordica Design eksperter. Vi har de møbler, du søger, til at skabe en mindeværdig oplevelse. Vi har borde og stole af høj kvalitet med stilrene linjer, som hjælper dig med at forvandle et lokale til det perfekte sted for en glamourøs festoplevelse.

Når du indretter dit festlokale, er der mange ting, du bør tænke på. Det er for eksempel vigtigt at investere i møbler, som let kan tilpasses forskellige selskabelige anledninger. Festmøbler skal passe både til en formel frokostreception og til gallamiddage. Selvom møblerne skal være luksuriøse og hjælpe med at sprede glans over et festlokale, så skal de også være praktiske og slidstærke. Man vil gerne have møbler, som hurtigt og let kan tages frem, og som er enkle at arrangere på forskellig vis. Stolene skal være holdbare, og både borde og stole skal let kunne rengøres. Naturligvis skal de festmøbler du vælger, også være bekvemme. Dine gæster skal kunne slappe af og sidde bekvemt i længere tid.festmøbler

Hos os finder du borde, som er lette og smarte at folde sammen, såkaldte foldeborde, og de kan nemt anvendes som ekstraborde. De optager lun meget lidt plads når de opbevares, og er nemme at tage frem og møblere med. Du kan for eksempel satse på runde foldeborde, som kan stilles i hjørnet, hvor du blandt andet serverer drinks og kanapeer. Vi har også pæne buffetborde og hjørneborde, som kan fordeles forskellige steder i et lokale. Bordene vi har i vort sortiment, findes i flere forskellige mål og træsorter – nogle findes også i plast.

Tænk over, hvad der er den bedste langsigtede investering for dig, og tag et kig på vore brede udvalg. Hos os på Nordica Design findes der masser af stole i forskellige prisklasser og forskellige udformninger. Du finder alt fra moderne selskabsstole med aluminium til de mere klassiske stole. Vælg mellem en række forskellige farver og mønstre på stolesædet. Vi har også stoleovertræk, hvilket kan være en god investering, eftersom de dels beskytter stolene men også giver mulighed for hurtigt og enkelt at ændre farven og udseendet på dine stole.

Hvis du har nogle spørgsmål eller overvejelser, så findes vort yderst kyndige personale lige ved hånden. De hjælper dig gerne med at skabe det ultimative festlokale med møbler fra os i Nordica Design.