Populære lige nu • Restaurantmøbler

Restaurantmøbler

Hos os i Nordica Design finder du et komplet og variereret udvalg af restaurantmøbler. Vi har mange års erfaringer med at levere til både offentlige og private virksomheder. Vort motto er at satse på kvalitet, samtidig med at vi tilbyder vore kunder lave priser på vore produkter. Vi anser et restaurantbesøg for at være en totaloplevelse snarere end et hurtigt besøg for at dæmpe sulten. Helhedsindtrykket, hvor din kommende gæst enten ser ind gennem vinduet, eller træder ind gennem døren, er vigtig. Det skal friste og skabe en følelse og fornemmelse for, hvad din gæst vil blive tilbudt, hvad angår både mad såvel som service. Det er hvad vi har i tankerne, når vi udvælger vort sortiment.cafe restaurantmøbler

Valget du tager, når det gælder møbler, spiller en vigtig rolle for at skabe en speciel og mindeværdig stemning. Indretningen i din restaurant skal friste dine kunder til at komme ind og nyde miljøet sammen med maden. Ofte, bliver de længere, hvis miljøet er hyggeligt, og dette leder ofte til, at du kan servere både dessert, kaffe og avec.

Vi kan tilbyde alt fra polstrede, luksuriøse varianter af stole til de mere enkle stilrene sæt. Hvad du vælger, er helt og holdent ud fra smag og behag, samt hvordan din virksomhed ser ud, både hvad angår maden du serverer, og hvad dit lokale angår. Inden du bestiller restaurantmøbler, er det værd at have tænkt over, hvordan det ser ud, hvis du vælger et tungt, elegant møblement, fremfor en mere moderne og måske “lettere” stil. Selv de tekstiler du har, farveskalaen på væggene og gulvmaterialet påvirker valget af restaurantmøbler.

Når du køber møbler til en restaurant er det ikke nok med bare at finde nogle stole og borde. Dine møbler skal være funktionelle og fungere for både gæster og personale. Du kan opnå en dejlig, hyggelig stemning ved hjælp af vore modulsofaer og restaurantlænestole.

Placeringen af restaurantmøblerne er en vigtig detalje, som man nøje bør overveje. Hvor mange gæster skal du servere for i restauranten? Hvordan kan du placere møblerne, så det er nemt for personalet, at serverer? Får gæsterne det privatliv, de vil have, samtidig med at du udnytter dit lokale maksimalt? Vi opmåler vore restaurantmøbler for at gøre det lettere for dig at planlægge.

Du er hjertelig velkommen her hos os i Nordica Design, hvor du i fred og ro kan vælge blandt et bredt udvalg af stilfulde og praktiske restaurantmøbler, som passer til alle typer af restaurantmiljøer. Vil du have tips og råd, eller hvis du har behov for svar på nogle spørgsmål, så hjælper vort personale dig gerne. Vi i Nordica Design er her for dig og dine ønsker.