Populære lige nu • Cafemøbler

Cafemøbler

Den danske kaffe-kultur er unik, og det har vi i Nordica Design taget udgangspunkt i. Vi har et stort udvalg med masser af variationer for dig, som leder efter cafemøbler. Her finder du stole, borde og modulsofaer i flere forskellige stilarter, fra klassiske cafemøbler til de mere moderne og minimalistiske designs.cafemøbler

Det er vigtigt, at en cafe er hyggelig, eftersom det ofte får kunderne til at vender tilbage. Det har vi taget udgangspunkt i, da vi udvalgte vort sortiment. Hos os finder du moderne cafemøbler af høj kvalitet, som skaber en lun fornemmelse og desuden er bekvemme at sidde i. Vore cafestole er lavet i holdbart materiale, som træ, plast eller metal, og flere har behagelige puder i stof eller læder. Hos os finder du møbler i flere forskellige farver, og de er specielt designede til at klare forskellige krav, lige fra at kunne anvendes i en lille gårdcafe til større moderne indendørscafeer. Cafemøbler, som er holdbare og lette at løfte, gør det nemmere, når man skal gøre rent eller flytte rundt og stable stole og borde – og netop sådanne finder du i vort sortiment.

Hos os i Nordica Design finder du elegant designet træstole, farverige og smukt udformet plaststole samt lette og holdbare metalstole. Nogle modeller kan endda også anvendes udenfor. Se også på vore modulsofaer i klassisk design, som fører tankerne hen på genuine gamle cafeer – eller til de amerikanske 50’ere. Vore modulsofaer er nemme at arrangere på forskellig vis for at få så mange siddepladser som muligt i dit lokale. Du kan vælge mellem moderne moduler eller klassiske sofaer. Vi har et stort udvalg af materialer og farver, hvilket gør, at du finder sofaer, som passer ind i den øvrige indretning.

Vore cafeborde findes i flere forskellige udførelser og størrelser. Allesammen er de nemme at rengøre, fabrikeret i holdbart materiale. Vi har alt fra små runde borde, som passer perfekt i mindre lokaler til store reelle møbler, som fungerer godt i lokaler, hvor større selskaber holdes.

Nordica Design har et bredt og varieret sortiment, som passer til alle typer af virksomheder. Vi har satset på at tilbyde produkter af høj kvalitet samtidig med at de er prismæssigt acceptable. Kig rundt i vor internet-shop og se, hvad vi tilbyder. Eftersom du som kunde er vigtig for os, har vi endda satset på hurtige og sikre leverancer. Vi ønsker, at du skal være tilfreds som vore andre kunder. Kontakt derfor gerne vort dygtige personale, hvis du har spørgsmål – de kan hjælpe dig med det, som du behøver. Hos os får du service, kvalitet og konkurrencedygtige priser – og mulighed for at forvandle din cafe til den oase, som dine gæster søger.