Restaurantborde

Restaurantborde


Leder du efter et restaurantbord, er du gået rigtigt – Her på Nordica Design har vi et stort udvalg af restaurantborde i flere forskellige størrelser, farver og materialer. I takt med at danskernes restaurantbesøg vokser, stiger antallet af restauranter også støt. Dette gør også, at det bliver vigtigere for restauranter at skabe en atmosfære og et miljø, som lokker gæster til sig uge efter uge, og det er oftest ikke længere nok bare at servere god mad. Driver du en restaurant har du alt at vinde på at skabe et koncept, hvor mad, indretning og atmosfære går hånd i hånd, og her kommer Nordica Design ind i billedet. Vi har et bredt udbud af borde, stole og indretning, og hjælper dig gerne med at finde de rette møbler til netop din restaurant.restaurantborde

Netop bordene er vigtige på en restaurant og bør være stabile og store nok til at have glas, bestik og tallerken, uden at det bliver for trangt for gæsterne at indtage deres måltid. Alle restauranter gør klogt i nøje at tænke igennem, hvilket type bord, som efterspørges, og hvilke materialer, som foretrækkes. Hvidt, sort eller træfarvet bord, firkantet eller rundt? Ved at eksperimentere med forskellige typer af borde kan rummet og møbleringen laves anderledes, og restauranten kan få ændret sit udseende og karakter. Hvis du vil satse på mange gæster, som måske kommer til at sidde tættere, gør du klogt i at vælge et mindre og enklere bord i et lettere materiale, mens mindre restauranter gør klogt i at vælge et noget mere stabilt bord, som indbyder til længere møder og flere retter. Hvis du har brug for at skifte slidte bordplader ud, finder du også nye i melamin hos os. Fælles for vore restaurantborde og bordplader er, at de er slidstærke og lette at rengøre.

På Nordica Design specialiserer vi os i at tilbyde restaurantmøbler af høj kvalitet til meget overkommelige priser. Vi har desuden et stort sortiment af borde at vælge imellem, hvilket sammen med god service og hurtige og fleksible leverancer, gør os til en rigtig god leverandør at samarbejde med. Vort kyndige personale svarer desuden gerne på dine spørgsmål. At vælge bord til din restaurant er en vigtig beslutning og Nordica Design er din naturlige partner gennem hele beslutningsprocessen.

Go to Top