Konferenceborde

Konferenceborde


I denne kategori finder du konferenceborde, som egner sig til både små møder og større konferencer. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem i forskellige udformninger. Vi på Nordica Design har en stor viden om funktionel møblering af forskellige lokaler og virksomheder, og ud fra det har vi valgt et udbud, som dækker de fleste af vore kunders ønsker. Vi har satset på at anvende producenter, som satser på kvalitet, og til forsvarlige priser uden at slække på stil og udseende. Dette gælder endda vort konferencebord. Vi mener, at et konferencerum skal være funktionelt og bekvemt, samt indbyde til samtale og interaktion, og her spiller konferencebordet naturligvis en vigtig rolle. Ved at vælge et bord som passer til rummet og den øvrige indretning, og som samtidig åbner op for en samtale, har du skabt den bedste forudsætning for en vellykket konference. Takket være Nordica Designs brede udbud har du store muligheder for at finde netop det bord, som du søger. Vi har borde i flere forskellige farver og former og ved at kigge på, hvordan dit lokale i øvrigt er indrettet, kan du nemt og bekvemt finde bordet, som passer perfekt ind i netop dit konferencerum.konferenceborde

Et konferencebord kan med fordel være afrundet eller ellipseformet for at fremme debatter og samtaler. Disse modeller er selvfølgelig nogle, som indgår i vort sortiment. Et konferencerum er ofte fyldt med teknisk udstyr, hvorfor det vil være praktisk, at dit bord har hul i midten, til for eksempel computerledninger eller stikkontakter til opladning, bærbare computere og tablets. Det er naturligvis også vigtigt, at farven og stilen på bordet matcher det rum, hvor du har tænkt dig at placere bordet, og her er det bedst, at du kigger på gulvet, væggene og belysningen for at få et fingerpeg om, hvorvidt du bør satse på et hvidt, sort, rødt eller måske et træfarvet bord. I samklang med stolene kan et konferencerum give et både strengt eller mere kreativt indtryk og alt efter, hvordan rummet skal anvendes, er forskellige borde at foretrække. Vi på Nordica Design er dit oplagte valg i processen, og vi har et kompetent personale, som kan vejlede dig.

Indretningen og møblerne skal fremme debatter og møder i et konferencerum, men aldrig overtage. Hos os på Nordica Design har vi mangeårige erfaringer med indretning og design, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette type af møbler til dit konferencerum. Tag et kig på vort udbud og kontakt vort sælgerteam, når du finder noget, som du kan lide. De giver dig gerne et tilbud.

Go to Top