Modulsofaer

Modulsofaer


I denne kategori finder du vort udbud af modulsofaer – vi har alt fra klassiske modeller, som passer perfekt på et retro-sted, til elegante klassikere, som gør sig udmærket på en gourmetrestaurant. Se vort udbud igennem nedenunder og find en sofa, som passer til din virksomhed. Vi tilbyder møbler af høj kvalitet til meget rimelige priser. Dette tilsammen med hurtig leveringstid gør os til en uovertruffen butik på nettet. Vore modulsofaer kommer fra nogle af landets absolut bedste fabrikanter og kvaliteten i både montering, farvesammensætning og materiale er høj.modulsofaer

Vore modulsofaer findes i forskellige farvesammensætninger, materialer og design. Her finder du garanteret noget, som passer lige netop til dig og dine behov, og som let kan kombineres med andre dele i samme serie. Det er naturligvis flottest, hvis hele lokalet har samme stil, når for eksempel receptionen og spise-området har matchende møblement i samme farveskala og tone. Med vore smidige modulsofaer er dette intet problem, og samme dele kan med fordel anvendes til at skabe et receptions-møbel lige såvel som et dynamisk samlingspunkt i din café, eller separate bænke eller båse i din restaurant eller bar. Kun du og dit lokale sætter grænserne, vore produkter kan kombineres næsten i det uendelige og skabe utallige spændende kombinationer, som gør lige netop dit lokale unikt og personligt.

Modulsofaer bygger på forskellige enheder. Delene kan kombineres sammen til hele sofaer, og fordelen er, at delene lige så let kan skilles fra hinanden og kombineres på nye spændende måder, for på den måde at passe til et foranderligt miljø og bidrage til at holde dit lokale friskt og moderne. Forskellige typer af møbler er ønskværdige på forskellige tider af året, og din modulsofa kan nemt og bekvemt omdannes og tilpasses sommer- eller vinterindretningen. Inden du afgiver din bestilling, så sørg for, at du har styr på dimensionerne i rummet, hvor du ønsker at installere modulsofaerne. Vi tilbyder priser pr meter og sofaerne fremstilles udelukkende ud fra dine ønsker. Skulle du have nogle spørgsmål, så hjælper vort kyndige personale på Nordica Design dig gerne med at finde den rette sofa til lige netop dit lokale og virksomhed.

Go to Top