Velkommen til Nordica Design – skandinavisk kvalitet til den rette pris!

Siden vores start i 2016, har vi leveret førsteklasses møbelløsninger med den perfekte kombination af skandinavisk kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig, pålidelig service. Vi er også blevet en vigtig del af møbelbranchen i Skandinavien, Baltikum, Storbritannien og Italien, hvor vi er stærkt repræsenteret.

Vores teams store erfaring inden for HORECA-branchen og andre offentlige miljøer har givet os indblik i de unikke behov for sådanne rum, så vi kan kreere møbler, der opfylder alle jeres krav – funktionalitet, holdbarhed og æstetik.

Vores mangeårige ekspertise inden for design danner grundlaget for alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er en harmonisk fusion af elegant design og førsteklasses håndværk, der sikrer, at du får det bedste produkt til den rette pris. Har du brug for en tilpasset model? Vi har ekspertisen og ressourcerne til at gøre din vision til virkelighed.

For at give dig de mest konkurrencedygtige tilbud gør vi det muligt for kunderne at købe møbler direkte fra fabrikken, så de undgår unødvendige mellemled og omkostninger, og vi sørger for, at vores produkter hurtigt bliver sendt derhen, hvor du skal bruge dem, så jeres projekter kan køre problemfrit og effektivt.

Vi stræber efter at give vores kunder det bedste, så vores kvalitet er altid i top. For at give dig tryghed, når du handler hos os, får du 3 års garanti på alle køb hos Nordica Design til offentlige miljøer.

Vælg os som din pålidelige partner til at skabe inspirerende miljøer med møbler, der kombinerer stil, holdbarhed og værdi. Kontakt os i dag, og fortæl os om dit projekt, så kan vi hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed.